Muziekkorps Euphonia  Wij maken muziek 
 

Wil jij muziek gaan maken bij Euphonia

Wil jij opgeleid worden als muzikant of slagwerker, of ben je al een gevorderd muzikant!

Kies hieronder een onderdeel van Euphonia en stuur een mail met naam. adres, leeftijd, telefoonnummer. Dan nemen wij contact met je op.

jeugdopleiding@muziekkorpseuphonia.nl

fanfare@muziekkorpseuphonia.nl

percussiegroep@muziekkorpseuphonia.nl

blaaskapeldevlerken@muziekkorpseuphonia.nl


Blokfluitgroep Euphonia
Muziekkorps Euphonia is al meer dan 70 jaar dé muziekvereniging van Zesgehuchten. 

Euphonia wil graag meer mensen in aanraking laten komen met de fantastische hobby om zelf én samen muziek te maken. 

Daarom heeft Euphonia een blokfluitgroep voor jeugd uit Zesgehuchten.
De lessen zijn vanaf 17 januari op dinsdagmiddag na school (14:45 uur) in Gemeenschapshuis Zesgehuchten (Papenvoort 1). De lessen worden verzorgd door een docent, zelf een zeer ervaren musicus, die veel ervaring heeft met jongere en oudere leerlingen. Hij werkt ook op andere scholen met enthousiaste blokfluitgroepen. De instrumenten worden door het muziekkorps in bruikleen gegeven aan de leerlingen. Wij vragen van de ouders een kleine bijdrage van €1 per les. De leerlingen worden ingeschreven als lid van het muziekkorps Euphonia en de gemeente Geldrop-Mierlo subsidieert deze jeugdleden. Vanuit die subsidie wordt het grootste deel van de kosten gedekt.
U kunt uw kind opgeven voor de blokfluitgroep door het inschrijfformulier in te vullen en af te geven op Faramir 13 te Geldrop. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met de van voorzitter van Euphonia (Michiel Klaren, 06-82000650, voorzitter@muziekkorpseuphonia.nl.Blokfluitgroep Euphonia

Map