Muziekkorps Euphonia
webmastertheo@muziekkorpseuphonia.nl

Agenda 2022

zaterdag 16 juli 2022

Pleinconcertje Muziekkorps Euphonia.

Voordat de leden van Muziekkorps Euphonia gaan genieten van een welverdiende vakantie is het een traditie dat het seizoen wordt afgesloten met een pleinconcertje.

Dit concertje vindt plaats op het plein tegenover het gemeenschapshuis op Papenvoort 1 Zesgehuchten.

Op zaterdag 16 juli rond 18.00 uur zal muziekkorps Euphonia een programma spelen dat voor iedere muziekliefhebber herkenbaar is. De tv-tune van Floris bekend van de uitvoering in het tv-programma maestro. Ook muziek uit Lilo& Stitch en de bekende swingmuziek van Robby Williams komt voorbij. De vrolijke muziek uit de film Junglebook zal iedereen wel herkennen. Dit alles onder leiding van dirigent Lou Fijten.

Ook de percussiegroep van Euphonia zal een aantal slagwerkstukken uit haar repertoire ten gehore brengen.

 

Na de vakantie worden de repetities in september hervat. Bespeel je een blaasinstrument of speel je slagwerk? Denk dan in de vakantie eens na of je bij Euphonia wil gaan spelen. Je kunt je aanmelden via de website www.muziekkorpseuphonia.nl

 De repetities gaan in september 2022 weer van start.

kijk even waar en wanneer de repetities plaatsvinden en ga mee doen met Euphonia

 

 

vanaf september 2022.

Speciale ledenwerving aktie.

Natuurlijk hoopt Muziekkorps Euphonia dat er veel basisschoolleerlingen verder gaan met muziek maken en lessen gaan volgen en zich aansluiten bij de vereniging.

Om ook de oudere jeugd en volwassenen, beginnende en gevorderde muzikanten een kans te geven om eens te komen proeven hoe het is om muziek te maken, heeft Euphonia de regel dat je de eerste 3 maanden gratis lid bent van de vereniging.

Dus: speel je trompet, bugel, trombone, hoorn, bas, tuba, enz. of ben je slagwerker/percussionist, meld je aan via de website www.muziekkorpseuphonia.nl of via het secretariaat euphoniasecretaris@gmail.com